Home Page | Arhiva vesti

DRVO ART NA MEĐUNARODNOM SAJMU NAMEŠTAJA I OPREME U BEOGRADU …

15.11.2015.

53. Međunarodni sajam nameštaja, opreme I unutrašnje dekoracije 2015. održan je u Beogradu od 10.-15. Novembra 2015. godine na Beogradskom sajmu.
Jedan od glavnih događaja u jugoistočnoj Evropi, koji se organizuje svake godine iz oblasti obrade, dekoracije I dizajna poslovnih I životnih prostorija. Ovaj dogoađaj obuhvata kompletnu industriju nameštaja od faze primarne prerade drveta do finalnog proizvoda.

53. Sajam nameštaja Beograd 53. Sajam nameštaja Beograd

Posetioci su mogli sebi da priušte zadovoljstvo da se upoznaju sa kompletnom ponudom nameštaja, repromaterijala , mašina za obradu drveta I alata.
“Drvo-art” d.o.o. ,“Ecoimpex” I “NS okov” kao distrbuteri “Sayerlack-a” su izlagali repromaterijal iz programa boja I lakova …

53. Sajam nameštaja Beograd 53. Sajam nameštaja Beograd

UČENICI „TEHNIČKE ŠKOLE – ČAČAK“ U POSETI FIRMI „DRVO-ART“d.o.o

05.06.2015.

Ucenici

Učenici četvrte godine smera Građevina, u okviru blok nastave posetili su firmu „Drvo-art“ d.o.o.Obilazak firme je organizovan sa ciljem da se učenici upoznaju sa proizvodnim pogonom i asortimanom firme.
Interesovanje učenika je bilo na zavidnom nivou, naime Tehnički rukovodilac u proizvodnji je prezentovao kompletan proizvodni ciklus gde su učenici postavljali direktna pitanja na koja su dobili odgovore.

Ucenici Ucenici
Ucenici Ucenici

Učenici su imali priliku da se upoznaju sa kompletnim procesom projektovanja,izrade i prodaje sobnih vrata. Poseta je ocenjena visokom ocenom od strane profesorke Savice Nikić.

AKCIJA AKCIJA

05.06.2015.

Akcija

...NOVO ...NOVO... NOVO...

04.03.2015.

Izveštaj o ispitivanju vrata


U cilju da što ozbiljnije odgovorimo na zahteve tržišta i privučemo interesovanje potencijalnih kupaca, možemo sa ponosom da Vas obavestimo da smo uspešno atestirali model vrata sa zvučnom izolacijom na institutu IMS.

Ispitivanje je vršeno sa cijem da zadovolje zvučnu izolaciju u prvoj klasi 30-34 db.

Naša vrata su pokazala zvučnu izolaciju 34 db.

Usavršavanjem svojih proizvoda i neprekidan rad na poboljšanju kvaliteta istih je preduslov za ispunjenje savremenih zahteva.

„SAYERLACK“ JE PROSLAVIO 60 GODINA POSLOVANJA!

20.09.2014.

SAYERLACK - 60 GODINA POSLOVANJA19. i 20.09.2014. godine „Sayerlack“ je proslavio šesdeseti rođendan. Tom prilikom su ugostili veliki broj gostiju koji su dali svoj doprinos ostvarenju ovakvog uspeha. Ovaj uspeh je zasnovan na tradiciji koja je zasnovana na zdravoj poslovnoj politici kako kod zaposlenih u firmi tako i kod saradnika. Ovu prilku su iskoristili da se zahvale svim prisutnima zato što su pratili rast firme.

Događaju je prisustvovalo više od 150 gostiju iz celog sveta i ljudi koji rade u Sherwin-Williams-u. Svečanost je počela u petak 19.09. u palati Gnudi u srcu istorijskog centra Bolonje. Dan druženja i zabave uključujući i obilazak grada i jedinsvena prilika upoznavanja istorijske vrednosti i značaja Bolonje.

Open House u subotu 20. u sedištu Shervin-Williams Italija u Pianoru, doveo mnoge posetioce u centar istraživanja i proizvodnje za Sayerlack: svim prisutnima predstavljen je i tim za istraživanja i razvoj laboratorije prezentujući širok spektar novih proizvoda. Istovremeno nacionalna bilbord kampanja i štampana forma proslavila je rođendan brenda širom zemlje, čime je ime Sayerlack-a prezentovano na ulicama u Bolonji i drugim gradovima Italije.

SAYERLACK - 60 GODINA POSLOVANJA SAYERLACK - 60 GODINA POSLOVANJA

Poštovani saradnici,

28.08.2014.

Drvo-art - Sajam 2014Zahvaljujući Vašem velikom interesovanju za proizvode koje plasiramo na tržište, а u cilju da maksimalno ispoštujemo i uspešno odgovorimo na sve zahteve u periodu od 30.06.- 03 .07.2014. godine, organizovali smo u okviru firme "Kućni sajam 2014".

Ideja za organizovanje ovakvog vida sajma imala je za cilj da kupce sa kojima je uspostavljena poslovna saradnja i potencijalnim novim kupcima na pravi način prezentujemo firmu "Drvo-art" d.o.o. i proizvode koje plasira na tržište."Kućni sajam 2014" podelili smo na dva segmenta, prema vrsti artikala koje plasiramo na trziste: Sobna vrata - Drvo-art - Sajam 2014
- Program "Komercijalnih vrata"
- Program bоја i lakova "SAYERLACK"Sobna vrata - Drvo-art - Sajam 2014 30.06.2014. godine organizovan је "Kućni sajam" za program "Komercijalna vrata".
Prezentovali smo kupcima istoriju firme, organizaciju poslovanja, sistem menadžmenta i sve sertifikate koje firma poseduje za obavljanje delatnosti. Akcenat је dat na prezentaciji programa "Komercijalna vrata". Svim prisutnima pored postojecih modela prezentovani su i novi modeli vrata koji su privukli njihovo interesovanje. Uspešno smo odgovorili na zahteve tržišta da pored modela "Komercijalnih vrata" u prirodnoj boji "Hrasta", na tržište plasiramo modele u "Šampanj" i "Wenge" varijanti.Pored četiri standardna modela vrata tom prilikom је promovisan i peti model "K5" u sve tri aplikacije. Naime, ono što nas је do sada odvajalo na tržištu od konkurencije је upravo želja da uvek ponudimo "nešto više". Sam koncept vrata koja se ро potrebi mogu rasklopiti i sklopiti је nesto sasvim novo.Ideja је da sam kupac učestvuje u dizajnu svojih vrata. Kombinacijom velikog broja elemenata kao sto su lajsne, tablice, staklo i okvir mogućnosti za dizajn su veoma velike. Takođe koncept omogućava i kasnije dodavanje ili oduzimanje nekih elemenata na vratima. U principu ako vam dosadi izgled uvek ga možete osvežiti nekim novim detaljima. Urađena је praktična prezentacija montaže-demontaže koja је privukla veliku paznju svih prisutnih.01.07.-03.07.20 14. godine organizovan је "Kucni sajam 2014" za program bоја i lakova "SAYERLACK". Kupcima је prezentovana istorija firme, organizaciju poslovanja, sistem menadžmenta i sve sertifikate koje firma poseduje za obavljanje delatnosti.

Sobna vrata - Drvo-art - Sajam 2014

Sobna vrata - Drvo-art - Sajam 2014

Cilj za prezentaciju programa "SAYERLACK" је da se kupci što bolje upoznaju sa svim karakteristikama određenih artikala i kakve su mogućnosti za postizanje što boljih rezultata prilikom korišćenja istih. Svojim prisustvom gospodin Roberto Gamberi glavni tehnolog i direktor prodaje za istočnu Evropu је kupcima prezentovao nove tehnologije i odgovorio na sva postavljena pitanja.
Kupcima је prezentovan vodeni program i program poliuretana, gde su poseban akcenat dali na mogućem pojavljivanju određenih problema prilikom nanošenja lakova i praktični saveti da se takvi problemi eliminišu.

Nakon dela teoretske prezentacije odrađena је praktična prezentacija sa primenom svih tehnika nanošenja bоја i lakova. Anketa koja је sprovedena na kraju svakog dana i svoja zapažanja koja su kupci i gosti upisali u "Кnjigu utisaka" su analizirana od strane rukovodstva firme. Ocenjeno је da је sajam ispunio očekivanja i da su kupci visoko ocenili сео projekat.

Vaš "Drvo-art" d.o.o.

SREĆNA NOVA GODINA I BOŽIĆ!

31.12.2012

Drvo-art

SREĆNA I USPEŠNA NOVA 2013.G.! SREĆAN BOŽIĆ!

Vodeni premazi za enterijer

19.12.2012.

Poštovani saradnici,

Zbog Vaših sve učestalijih zahteva za korišćenjem vodenih premaza za enterijer, uvezli smo dva proizvoda (podloga i završni self -seler), koji su najbolji odgovor na ovaj Vaš zahtev.

Podloga AU0420/00 (u jednom sloju) i završni AF88**/00 (takodje u jednom sloju) se koriste u slučaju kada predmet koji farbate ne treba da se odlikuje prevelikom čvrstoćom (npr. vrata).
Kada predmet koji farbate treba da ima čvrstu površinu (stolovi, stepeništa) koristi se završni self-sealer AF88**/00 u dva sloja. Proizvod AF88**/00 je dostupan u 20 i 60% sjaja.

Tehnička uputstva za gore pomenute proizvode možete preuzeti na našem sajtu, u tabeli, na strani Boje i lakovi ili "klikom" na logo SAYERLACK na naslovnoj strani.

U nadi da smo uspešno odgovorili i ovom Vašem zahtevu, srdačno Vas pozdravljamo.

Vaš Drvo-art.

Sredstvo za revitalizaciju spoljašnje stolarije

15.08.2012

Postovani saradnici,

Slišajuci Vaše brojne zahteve, uvezli smo proizvod (na bazi razredjivača) KK1112/00 čija je namena da revitalizuje i produži vek trajanja spoljašnje stolarije. Pakovanje je 750 gr. Proizvod se nanosi krpom ili četkom na prethodno, mokrom krpom, očišćenu stolariju, bez šmirglanja.

KK1112/00 je proizvod iz porodice LINEA BLU, posebno formulisane za farbanje i održavanje spoljasnje stolarije.

S˙poštovanjem,

Vaš Drvo-art.

Olimpijske igre pocinju sa Sherwin-Williams premazima!

01.08.2012.

Olimpijske igre 2012. Su počele u Londonu I Sherwin-Williams je učestvovao u izgradnji objekata u kojima se održava ovaj veličanstven dogadjaj.

Sherwin-Williams premazi su korišćeni za bojenje Olimpijskog stadiona, Medija centra, Centra za vodene sportove I terena za rukomet I košarku.

Sherwin-Williams I Sayerlack žele svim navijačima dobar provod!

NOVO! Prezentacija SAYERLACK-a u Vašoj radionici

09.07.2012.

Poštovani saradnici,
Naš tim renomiranih stručnjaka u korišćenju programa SAYERLACK, Vama na usluzi. Prezentacije SAYERLACK proizvoda u Vašoj radionici – ukoliko se tako dogovorimo!

Nove ton karte

09.07.2012.

Vaši željeni tonovi na našim novim ton-kartama impregnola i bajčeva.

Novi proizvodi

09.07.2012.

Jos jedan korak bliži Vama.

Upotpunili smo poliuretanski ekonomik ciklus novim, jeftinijim proizvodima:

1. TH0808/00 – katalizator
2. THV6322/00 – nežuteci katalizator
3. DT2165/00 – razredjivac za opštu upotrebu
4. TZ49**/00 – završni poliuretanski bezbojni lak od 5 – 90% sjaj.

Nova Internet prezentacija Drvo-arta

01.07.2012.

Poštovani saradnici,

"Zadovoljan kupac je cilj našeg razmišljanja i delovanja, a stalno napredovanje dugoročni cilj našeg poslovanja", glasi naša poslovna filozofija. U skladu sa njom, a kroz blisku i otvorenu saradnju sa Vama dosli smo do još jednog od načina kako da Vam ponudimo informacije iz “prve ruke”, otklonimo sve Vase nedoumice , pružimo kvalitetniju podršku I servis – redizajnirali smo WEB sajt.

Novi WEB sajt je mnogo vise Vama na usluzi, lak je za pretragu i sadrži sve neophodne informacije o proizvodima i uslugama koje nudimo, kao i tehničku podršku za proizvode marke SAYERLACK.

Želja nam je da od Vas dobijemo povratnu informaciju da li smo uspeli u svojim nastojanjima, kao i eventualne sugestije da bi sajt učinili jos boljim.

Srdačno Vaš
Tim “Drvo-art” DOO

Drvo-art

Olimpijske igre pocinju sa Sherwin-Williams premazima! Olimpijske igre 2012. Su počele u Londonu I Sherwin-Williams je učestvovao u izgradnji objekata u kojima se održava ovaj veličanstven dogadjaj. Sherwin-Williams premazi su korišćeni za bojenje Olimpijskog stadiona, Medija centra, Centra za vodene sportove I terena za rukomet I košarku Sherwin-Williams I Sayerlack žele svim navijačima dobar provod!

SREĆNA NOVA GODINA I BOŽIĆ!

Drvo-art

Sertifikati

Drvo Art Sertifikati

SAYERLACK - Proizvodi i uputstva

SAYERLACK Srbija

Unutrašnja vrata

Drvo-art d.o.o. 32000 Čačak, Potes Ključ bb, +381 32 55 73 521, +381 32 55 75 168, www.drvo-art.com