Postanite strateški partner
Drvo-art d.o.o. Cacak
Home Page | Proizvodi

POLUPROIZVODI ZA SOBNA VRATA

Jedan od ciljeva firme “Drvo art” doo je da uspešno odgovori na zahteve firmi koje se bave proizvodnjom sobnih vrata, zato smo svoju ponudu dopunili elementima za sobna vrata.

Napravili smo podelu u dve gupe poluproizvoda za sobna vrata:

  • elementi za sobna vrata: plotovi, štokovi (ravan i zaobljen), pervajzi (ravan, poluzaobljen i zaobljen), pragovi i dodatni detalji (lajsne za staklo)

  • furnirane ploče.

Sve poluproizvode sobnih vrata nudimo u više modela (materijala) i dimenzija, u sirovoj formi ili obrađeno.

Štokove sobnih ili unutrašnjih vrata radimo od troslojne panel ploče, šper ploče ili MDF-a debljine 40 mm. Na specijalnim vakum presama štok je presvučen furnirom u teksturi bukva, hrast i jasen. Ova tehnologija omogućila nam je da i falc na štoku vrata bude presvučen identičnim furnirom.

Kada su u pitanju neofarbani štokovi oni su duplošperovani i obloženi tvrdopresovanim medijapanom debljine 4 mm ili od MDF-a 40mm.

Pervaz lajsna je izrađena od presovanog medijapana debljine 16 ili 19 mm i presvučena je furnirom bukve, hrasta ili jasena. Kada su u pitanju neofarbani pervajzi oni izrađeni od tvrdopresovanog medijapana debljine 16 ili 19mm.

Plotovi su rađeni prema modelima sobnih ili unutrašnjih vrata iz kataloga. Nudimo ih obrađene i neobrađene. Obrađen plot vrata podrazumeva da je plot okantovan, profalcan, obrušen, izbušen i prefurniran furnirom bukva, hrast, jasen i mahagoni. Neobradjen plot vrata je samo zašperovan, sa nadmerom.

Poseban značaj je dat prirodnim materijalima za izradu sobnih vrata, u ekološkom smislu potpuno čistom i posebno prilagođenom za kombinovanje sa drugim materijalima.

Unutrašnja ili sobna vrata izrađena od materijala na bazi drveta daće toplinu svakom domu. Ona se uklapaju u sve modne trendove, uvek su aktuelna. Puno drvo nosi sa sobom notu luksuza i elegancije. Unutrašnja vrata od drveta odgovaraće kako tradicionalnom, tako i savremenom uređenju enterijera. Drvena unutrašnja vrata mogu trajati i više decenija ukoliko se pravilno održavaju.

TEHNIČKE DETALJE ELEMENATA MOŽETE POGLEDATI OVDE

Sertifikati

Drvo Art Sertifikati

Proizvodi i tehnička uputstva

SAYERLACK
Elementi za sobna vrata

Drvo-art d.o.o. 32000 Čačak, Potes Ključ bb, +381 32 55 73 521, +381 32 55 75 168, www.drvo-art.com