Postanite strateški partner
Home Page | Postanite strateški partner

Drvo-art d.o.o. Čačak

POSTANITE NAŠ “STRATEŠKI PARTNER”!

Poštovani,

Uložili smo dosta energije i znanja da proizvodima iz oblasti sobnih vrata koje plasiramo na tržište privučemo interesovanje kupaca. Naš najprodavaniji proizvod iz oblasti sobnih vrata su ”Komercijalna vrata”!

Projekat ”Komercijalna vrata” na koji smo uložili dosta vremena i energije je odlično ocenjen od strane kupaca sobnih vrata. O svakom detalju je posvećena maksimalna pažnja. Poučeni predhodnim iskustvima došli smo do jedinstvenog rešenja da ”Komercijalna vrata” svojim dizajnom, kvalitetom i cenom budu konkurentna na tržištu sobnih vrata. Mnogo motiva za rad nam daju komentari kupaca koji svoje zadovoljstvo ne kriju.

Cene ”Komercijalnih vrata” su prilagođene zahtevima tržišta, odlična prilika za sve partnere za ostvarivanje zarade!

Plasman sobnih vrata na tržište je organizovan kroz mrežu “Strateških partnera”. Na stranici našeg sajta “Srtateški partneri” možete videti u kojim gradovima imamo partnere. Ideja je da tržištu ponudimo naše modele sobnih vrata zajednički nastupajući, gde “Srtateški partneri” imaju kompletnu podršku od strane naše firme. Ako ste firma koja se bavi prodajom sobnih vrata ili imate iskustva u prodaji istih i smatrate da možete svoju ponudu upotpuniti da budete konkurentniji na tržištu, naravno i da odgovorite na zahteve kupaca,javite se!

MAPA STRATEŠKIH PARTNERA

PIŠITE NAM

Drvo-art d.o.o. 32000 Čačak, Potes Ključ bb, +381 32 55 73 521, +381 32 55 75 168, www.drvo-art.com