Postanite strateški partner
Home Page | O nama

Drvo-art d.o.o. Čačak

Preduzece Drvo-art je osnovano sredinom 2000.g. u Čačku, sa sedištem u UL. Potes Kljuc bb.

Osnovna delatnost preduzeca je uvoz i distribucija boja i lakova za zastitu drvenih površina renomiranog italijanskog proizvodjaca SAYERLACK. Pored toga preduzece se bavi i proizvodnom sobnih vrata, elemenata za vrata i furniranih ploca, kao i uslugom furniranja.

Od prvog dana našeg poslovanja odlučni smo u nastojanjima da budemo prepoznatljivi po doslednosti u borbi za kvalitet proizvoda I usluga koje nudimo klijentima. Cilj nam je da postanemo sinonim za vrhunski kvalitet boja I lakova (kao sto to SAYERLACK jeste svuda u svetu), uvažavan I poštovan poslovni partner svim klijentima, odgovoran prema zaposlenima, tržistu i životnoj sredini.

U skladu sa tim ciljem, razvoj u buducnosti je baziran na konstantnom interaktivnom odnosu sa nasim klijentima kako bi smo, u bliskoj I otvorenoj saradnji sa njima, saznali njihove probleme, nedoumice I ocekivanja I ponudili im najbolja resenja, informacije, podrsku I servis.

Zadovoljan kupac je cilj našeg razmišljanja i delovanja, a stalno napredovanje dugoročni cilj našeg poslovanja.

SAYERLACK Boje i Lakovi - Uvek prvi u premazima za drvo

Proizvodjac koji od 1954.g. obezbedjuje I najinovativnije premaze za drvo I visok kvalitet. Posvecen istrazivanju, razvoju novih tehnologija I sirenju proizvodnih kapaciteta, postao je jedan od najvecih proizvodjaca premaza za drvo u Evropi. Od 2010.g. SAYERLACK postaje deo kompanije Scherwin- Williams, koja predstavlja globalnog lidera u industriji premaza za drvo.

Danas, SAYERLACK ima mnoge prednosti koje ga čine jakim I konkurentnim u svetu, a to su: armije iskusnih prodavaca, efikasna pomoc I podrska, istraživaci koji su u stanju da svoje iskustvo staro skoro 60 g. stave u sluzbu korisnika, nalazeci stalno nova resenja, a pre svega kvalitet proizvoda u kombinaciji sa asortimanom.

Briga o ljudima i ljubav prema okruzenju

Filozofija kompanije SAYERLACK, koju sprovodi i nasa firma DRVO-ART, je zasnovana na brizi o svim ljudima koji dolaze u kontakt sa njihovim premazima za drvo, od zaposlenih koji proizvode premaze za drvo, preko onih koji na bilo koji nacin dolaze u kontakt sa proizvodima na radnom mestu ili u svojim domovima, do profesionalnih korisnika.

Briga o okruženju ima visok prioritet u kompaniji tako da je Sayerlack postao lider u inovacijama i razvoju tehnologija i proizvodnji premaza koje smanjuju stetan uticaj na životnu sredinu. Na taj sacin SAYERLACK je postao sinonim najviseg kvaliteta i važna referentna tacka za profesionalnu zastitu i farbanje drveta. Veliki broj profesionalaca istraživaca (hemičari,analiticari, inzenjeri) u centralnoj labaratoriji Pianoro i Mariano Gomeze (gde je razvijena UV tehnologija, najnaprednija u svetu u oblasti premaza za drvo), kao i u mnogobrojnim labaratorijama u Francuskjoj, Španiji i Velikoj Britaniji, koristeci globalno znanje koje poseduje kompanija Scherwin- Williams, radi na tome da razviju proizvode koji stite drvo od vremenskih uslova, li i povecavaju prirodnu lepotu drveta.
Zahvaljujuci inovativnoj tehnologiji, stetne komponente proizvoda su znatno smanjene, sto je omogucilo uklanjanje oznake rizika sa mnogih proizvoda.

Sobna vrata

Jedan od kljucnih detalja za ulepsavanje Vaseg životnog prostora su I sobna vrata. Siguran nacin da spojite lepo, funkcionalno I kvalitetno jeste da se odlucite za neki od modela iz naseg proizvodnog programa sobnih vrata. Koristeci dugogodisnje iskustvo iz oblasti trgovine repromaterijalima za proizvodnju sobnih vrata, pronasli smo idealan odnos cene I kvaliteta koji nudimo nasim potencijalnim klijentima.

Možete izabrati sobna vrata koja se izradjuju od furnira I koja cine najveci deo nase prodaje sobih vrata.
Zatim, nudimo Vam I sobna vrata izradjena od medijapana koja mogu biti prefarbana u vise od 600 boja prestižnog italijanskog proizvodjaca boja I lakova za drvo marke SAYERLACK.

I na kraju, za klijente sa koji vise vole dobri, stari izgled punog drveta, u prilici smo da ponudimo I rusticna sobna vrata u sledecim materijalima: hrast, orah, bukva, jasen, wenge I sl.

Zavrsna obrada svih nasih sobnih vrata, koju radimo na vacuum presi, svrstava nas u sam vrh ponude na nasem trzistu. Kao ravnopravni konkurent uvoznim sobnim vratima spremni smo da svoje proizvode prezentujemo svim potencijalnim investitorima.

Poluproizvodi

Kao preduzece koje želi da bude kvalitetan I pouzdan partner I proizvodnim firmama, u svoju ponudu uvrstili smo poluproizvode kao sto su:

  • elementi za sobna vrata: plotovi, štokovi (ravan i zaobljen), pervajzi (ravan, poluzaobljen I zaobljen), pragovi I dodatni detalji (lajsne za staklo, kanalure, staklo)
  • furnirane ploce.

Sve poluproizvode nudimo u vise modela (materijala) I dimenzija, u sirovoj formi ili obradjeno.

Usluga furniranja

Pored poluproizvoda proizvodnim firmama nudimo I uslugu furniranja sa vise razlicitih vrsta furnira: hrast, jasen, mahagoni (okume), anigre, bukva, čamovina, trešnja, orah, javor, eboni, zebrano.

Furniranje može bitii jednostrano I dvostrano, sa nasim furnirom ili sa furnirom koji donese klijent. Takodje, furniranje može biti vrseno na ravnoj ili vacuum presi.

Furnirane ploče

Sirove pločaste materijale oplemenjujemo prirodnim furnirom bukva, hrast, jasen, orah (američki i evropski), trešnja (američka i evropska), javor, wenge, zebrano, palisander, okume, anigre, tik, keder, kao i furnirima fine line u svim dezenima.

U ponudi imamo širok asortiman furniranih ploča i to:

FURNIRANI MDF - furniramo u debljinama od 3 mm do 40 mm
FURNIRANE IVERICE - furniramo u debljinama od 10 mm do 28 mm
FURNIRANI PANELI- furniramo u debljinama od 16 mm i 18 mm
FURNIRANE ŠPERPLOČE - furniramo od 4 mm - 30 mm.

Pločaste materijale furniramo i po krojnim listama naših kupaca.Na taj način doprinosimo da kupci mogu da dobiju maksimalno iskorištenje ploča kao i kvalitetnu uslugu rezanja i kantovanja po meri kupca.

Sertifikati

Drvo Art Sertifikati

Novi katalog sobnih vrata

Drvo-art Cacak Katalog

Proizvodi i tehnička uputstva

SAYERLACK Srbija

Drvo-art d.o.o. 32000 Čačak, Potes Ključ bb, +381 32 55 73 521, +381 32 55 75 168, www.drvo-art.com