Postanite strateški partner
Boje i Lakovi SAYERLACK

Boje i Lakovi SAYERLACK

Proizvođač koji od 1954.g. obezbeđuje i najinovativnije premaze za drvo i visok kvalitet. Drvo-art je zvanični distributer SAYERLACK boja i lakova u Srbiji...

Detaljnije
Poluproizvodi furnir

Poluproizvodi

Elementi za sobna vrata: plotovi, štokovi (ravan i zaobljen), pervajzi (ravan, poluzaobljen i zaobljen), pragovi, lajsne za staklo, kanalure, staklo, furnirane ploče.

Detaljnije
Proizvodnja vrata

Proizvodnja vrata

Siguran način da spojite lepo, funkcionalno i kvalitetno jeste da se odlučite za neki od mnogobrojnih modela iz našeg proizvodnog programa sobnih vrata.

Detaljnije

Aktuelno u Drvo-artu...

DRVO ART NA MEĐUNARODNOM SAJMU NAMEŠTAJA I OPREME U BEOGRADU …

15.11.2015.

53. Međunarodni sajam nameštaja, opreme I unutrašnje dekoracije 2015. održan je u Beogradu od 10.-15. Novembra 2015. godine na Beogradskom sajmu.
Jedan od glavnih događaja u jugoistočnoj Evropi, koji se organizuje svake godine iz oblasti obrade, dekoracije I dizajna poslovnih I životnih prostorija. Ovaj dogoađaj obuhvata kompletnu industriju nameštaja od faze primarne prerade drveta do finalnog proizvoda.

53. Sajam nameštaja Beograd 53. Sajam nameštaja Beograd

Posetioci su mogli sebi da priušte zadovoljstvo da se upoznaju sa kompletnom ponudom nameštaja, repromaterijala , mašina za obradu drveta I alata.
“Drvo-art” d.o.o. ,“Ecoimpex” I “NS okov” kao distrbuteri “Sayerlack-a” su izlagali repromaterijal iz programa boja I lakova …

53. Sajam nameštaja Beograd 53. Sajam nameštaja Beograd

UČENICI „TEHNIČKE ŠKOLE – ČAČAK“ U POSETI FIRMI „DRVO-ART“d.o.o

05.06.2015.

Ucenici

Učenici četvrte godine smera Građevina, u okviru blok nastave posetili su firmu „Drvo-art“ d.o.o.Obilazak firme je organizovan sa ciljem da se učenici upoznaju sa proizvodnim pogonom i asortimanom firme.
Interesovanje učenika je bilo na zavidnom nivou, naime Tehnički rukovodilac u proizvodnji je prezentovao kompletan proizvodni ciklus gde su učenici postavljali direktna pitanja na koja su dobili odgovore.

Ucenici Ucenici
Ucenici Ucenici

Učenici su imali priliku da se upoznaju sa kompletnim procesom projektovanja,izrade i prodaje sobnih vrata. Poseta je ocenjena visokom ocenom od strane profesorke Savice Nikić.

AKCIJA AKCIJA

05.06.2015.

Akcija

...NOVO ...NOVO... NOVO...

04.03.2015.

Izveštaj o ispitivanju vrata


U cilju da što ozbiljnije odgovorimo na zahteve tržišta i privučemo interesovanje potencijalnih kupaca, možemo sa ponosom da Vas obavestimo da smo uspešno atestirali model vrata sa zvučnom izolacijom na institutu IMS.

Ispitivanje je vršeno sa cijem da zadovolje zvučnu izolaciju u prvoj klasi 30-34 db.

Naša vrata su pokazala zvučnu izolaciju 34 db.

Usavršavanjem svojih proizvoda i neprekidan rad na poboljšanju kvaliteta istih je preduslov za ispunjenje savremenih zahteva.

Tehnička uputstva proivoda

SAYERLACK - Boje i lakovi

Sertifikati

Sertifikati Drvo - Art

Novi katalog sobnih vrata

Drvo-art Čačak Katalog

Katalog komercijalnih vrata

Drvo-art Čačak Katalog komercijalnih vrata

Komercijalna vrata

Komercijalna vrata Drvo - art

PIŠITE NAM

Drvo-art d.o.o. 32000 Čačak, Potes Ključ bb, +381 32 55 73 521, +381 32 55 75 168, www.drvo-art.com